Osta Elämä!
Esittely
Tuotteet
Palautetta asiakkailta
Tilauslomake
Ilmainen kokeilu!

Tervetuloa!

"Osta elämä!"

Jokaiselle meistä on varmasti joskus sanottu tuo ihmetystä herättävä maaginen lausahdus. Itse kullekin on varmasti herännyt kysymys, mikä tuo ihmeellinen "elämä" oikein on ja mistä sellaisen voisi ostaa. Pelko pois, sillä kerrankin olet tullut tismalleen oikeaan paikkaan! Aivan niin, meiltä voit ostaa juuri Sinulle sopivan elämän suoraan omaan kotiisi kuljetettuna! Ota vain rento asento ja sovella multimediasisällysvalikkoamme johdattaaksesi itsesi onnelliseksi Elämän omistajaksi!

---

Tuotteet

Vuonna 1974 yrityksemme perustaja sekä diplomi-insinööri Seppo-Pentti Orvaskesi III joutui tieteislaskintaan ylikellottaessaan virtapiikin uhriksi ja näki taivaallisen vision. Seppo-Pentin kertomuksen viimeisimmän version mukaan hänen pullonpohjalasiensa sisäpuolelle muodostui aktiivimatriisipseudoväriprojektio, jossa William Shatner kehoitti Seppo-Penttiä hankkimaan elämän. Syvästi valaistuneena Seppo-Pentti vietti seuraavat 42 tuntia nirvanatilassa, josta toivuttuaan hän aloitti kunnianhimoisen projektin, joka muuttaisi koko maailman tulevaisuuden!

Kuva tuotteestamme

Nyt, kymmenien vuosien kehitystyön ja satojen eläinkokeiden jälkeen Seppo-Pentin keksintö on vihdoinkin saatavillasi! Tämä tuote on nimeltään ElämäTM, ja se tulee muuttamaan tulevaisuutesi täysin!

Elämä on:

Monipuolinen
Ominaisuuksia on niin uskomattoman paljon etteivät ne edes sovi tähän pieneen laatikkoon!
Turvallinen
Betaversion kiusallisista ongelmista on päästy lopullisesti eroon!
Tyylikäs
Voi katso kuinka laatikko kimaltelee!
Virallisesti testattu
Elämän omistaminen on laillista koko Suomessa Turkua lukuunottamatta!
Helppokäyttöinen
Jopa Sinäkin osaat käyttää sitä!

Riennä jo tilaamaan oma kappaleesi tilauslomakkeella!

Takaisin valikkoon
---
Takaisin valikkoon

Palautetta asiakkailta

Tuotteellamme on jo miljoonia onnellisia käyttäjiä ympäri maailman! Tässä heidän kommenttejaan:

Ennen minua haukuttiin jatkuvasti nörtiksi ja luuseriksi. Eräänä iltana koulumme ufoharrastajien kokouksessa löysimme Internetistä kiehtovat kotisivunne. Jo 32 viikon kuluttua sain oman Elämäni postissa ja tulevaisuuteni muuttui täysin! Suosittelen! Kovasti! - Perttuli Jäävistö, oraakkeli

En tiedä miten tulin ennen toimeen ilman Elämää! - Hannu Turmio, datanomi

Kaikki ystäväni menivät siniseksi kateudesta nähdessään upeasti kimaltelevan laatikon, jossa Elämä minulle toimitettiin! - Ilmari Tulppo, lottoanalyytikko

Elämä on rokk, höhö. - Seppo Sukunimi, koe-eläin
---
Takaisin valikkoon

Tilauslomake

Täytä tämä lyhyt tilauslomake ja toimitamme sinulle oman Elämän suoraan kotipostitoimistoosi! Toimi nopeasti, sillä jos tilaat heti, saat ilmaiseksi kaupan päälle Elämä-T-paidan, kahvimukitelineen, sukan, teippiä, rasvansitojapillereitä ja keilapallonkiillotusainetta! Kaikki tämä vain naurettavaan hintaan ¥999,999,999,999,999.95!


Oon Turust'
KYLLÄ!
EHDOTTOMASTI!
Myykää yhteystietoni 100* eri suoramarkkinointifirmaan AIVAN ILMAISEKSI!
* niiden viidenkymmenen lisäksi joille teemme sen joka tapauksessa.

---
Takaisin valikkoon

Ilmainen kokeiluversio

Jos et vielä ole täysin vakuuttunut Elämän uskomattomasta ylivertaisuudesta, annamme Sinulle mahdollisuuden kokeilla tuotettamme oman kotisi rauhassa täysin ilmaiseksi!

Sovella vain seuraavaa hyperlinkkia ja lyhyen latauksen jälkeen voit todeta Elämän uskomattoman ylivertaisuuden täysin ilmaiseksi oman kotisi rauhassa!

(Käyttämästämme adaptiivisesta hyperbolifraktaalipakkauksesta huolimatta allaoleva datatiedosto saattaa vaikuttaa hieman kookkaalta. Käyttämälläsi yhteydellä siirto kestää noin 65536 vuotta, 256 pävää, 16 tuntia, 8 minuuttia ja 4 sekuntia.)

Antakaa minulle Elämä!

---
Osta Elämä on Unreal Voodoon projekti (29.6.1999).