Satu Story Generator

A Finnish story generator.

Modified from the original by Niilo Paasivirta.

(1) Olipa kerran, joskus eräs Kova Laama, muistellaan tulevaisuudessa. Tämä Kova Laama asui Rällimetsässä. Mutta kappas vaan, mitenkäs sattuikin niin merkillisesti että saapui Ahne Iso Paha Nynny metrolla. Voi kuule, sittempä vasta alkoi tapahtua ja Kova Laama ja Ahne Iso Paha Nynny kävivät ostamassa 4 kiloa pottuja lähikaupasta. Sen pituinen se.

(2) Olipa kerran, kauan sitten, jo muinaisten luolamiesten aikoina muuan Kovaääninen Psykologian opettaja joka liikkui tyäsuhdeautolla, jupisi kulmakunnan juopp. Vaan sittempä joku kuoli ja hautajaisissa hän tutustuihenkilään, joka oli Virnistelevä Erkki, joka asui maaseudulla. Mutta sattuipas kerrassaan sillä tavalla, että Kovaääninen Psykologian opettaja ja Virnistelevä Erkki menivät hautuumaalle ja kaivoivat pari hautaa auki ihan piruuttaan ja heistä se oli hauskaa, mutta se ei ollut olleskaan hauskaa niiden vainajien omaisista. Sen pituinen se.

(3) Olipa kerran, toisessa maassa kaukana täältä muuan Kuiva Kovis, jupisi kulmakunnan juopp. Tämä Kuiva Kovis asui tietokoneen ääressä. Ilmestyi yht’äkkiä Pelokas Ykkänen taksilla. Vaan kuinka ollakaan, Kuiva Kovis ja Pelokas Ykkänen kokeilivat huumeita ja läysivät itsensä seuraavana aamuna Amsterdamista myymässä ohikulkijoille, saisivat rahaa uuteen piikkiin. Sen pituinen se.

(4) Olipa kerran, synkkänä myrskyisenä yänä muuan Kumma Maalaisjuntti, jollottaa vanha runonlaulaja/äidinkielen opettaja. Tämä Kumma Maalaisjuntti asui opiskelija-asuntolassa. Vaan sattuipa kuin sattuipakin että eräänä päivänä saapui Kiltti Naurettava Amis lentokoneella. Ja lukukauden loputtua tapahtuikin niin, että Kumma Maalaisjuntti ja Kiltti Naurettava Amis kokeilivat kahvin juontia, mutta pian he halusivat jo kovempia ja kovempia huumeita. Alkkoholi, marihuana, LSD, heroiini, tupakki. Lista jatkui yhä kovempia huumeita kohti ja sitten he kuolivat yliannostukseen ja heidän maksansa poksahti, sydän pysähtyi ja keuhkot paloivat ja he joutuivat synkimpään helvettiin, jossa he saivat piiskaa… Sen pituinen se.

Downloads